Siirry sisältöön

3-in-1-järjestelmä – tehokas vetyperoksidihöyryn tuotto ja levitys, prosessin verifiointi ja tilan huuhtelu yhdellä laitteella

Halton Vita VDU-750 varmistaa onnistuneen biodekontaminaation tehokkaan H2O2-höyryn tuotannon ja levityksen  ansiosta jopa 750 m3 :n tiloissa. Prosessia valvotaan ja sen toiminta todennetaan laitteeseen integroidulla laadukkaalla H2O2-anturilla. Laitteeseen integroitu katalysaattori tehostaa ja nopeuttaa huuhteluprosessia, jonka jälkeen tila on puhdas, turvallinen ja valmis välitöntä käyttöä varten.

Halton Vita VDU-750 on Halton Oy:n ja dekontaminointiin erikoistuneen Cleamix Oy:n yhteistyön tulos.

Tyypillisiä haasteita

Tilan dekontaminointiin liittyy useita haasteita. Näitä ovat muun muassa vaikeapääsyisten alueiden/kohtien tavoittaminen ja dekontaminointimenetelmien yhteensopivuus eri materiaalien kanssa niin, että vältetään vahinkojen syntyminen. Dekontaminointimenetelmien on oltava tehokkaita mutta turvallisia tilaa käyttäville henkilöille. Ympäristötekijät, kuten kosteus ja ilmanvaihto, sekä henkilöstön turvallisuuden varmistaminen ja ristikontaminaation estäminen ovat ratkaisevia. Sääntelystandardien noudattaminen ja tarkka dokumentointi ovat olennaisen tärkeitä vastuun kannalta.

Onko sinulla ongelma, joka kaipaa ratkaisua?

Ota meihin yhteyttä. Katsotaan, onko meillä sinulle valmis ratkaisu tai voimmeko luoda sellaisen yhdessä.

Miksi valita Halton?

Halton Vita VDU-750 käyttää vetyperoksidikaasun levittämiseen tehokasta ilmanjakotekniikkaa, jonka ansiosta pitoisuus voidaan nopeasti nostaa ja pitää halutulla tasolla koko käsiteltävässä tilassa. Tämän jälkeen tila saadaan nopeasti palautettua  normaaliin käyttöön.

Kilpailuedut

  • Suurikapasiteettisella laitteella voidaan dekontaminoida suuria tiloja tehokkaasti suuren ilmavirran, hyvin suunnitellun ilmanjaon ja konsentraatiovalvonnan ansiosta.
  • Dekontaminointiprosessin kesto on lyhyt suuren höyrystämiskapasiteetin ja integroidun katalysaattorin ansiosta.
  • Korkea käyttäjäturvallisuus etäkäytön ansiosta ja helppous ohjelmoitavan dekontaminaatioprosessin ansiosta.

3-in-1-prosessi

Halton Vita VDU-750 käyttää ennalta määritettyjä dekontaminointiohjelmia erityyppisille tiloille. Prosessin ensimmäisessä vaiheessa ilma imetään laitteen molemmilla puolilla olevien suodattimien läpi ja höyrystetty vetyperoksidi (vH2O2) levitetään laitteen yläosassa olevan säädettävän ilmahajottajan kautta tilaan.

Halton Vita VDU-750 on varustettu integroidulla vetyperoksidianturilla. Tämän lisäksi laitteen voidaan kytkeä neljä ulkoista anturia, joiden avulla voidaan varmistaa vetyperoksidin jakautumisen koko tilassa. Kun määritelty vH2O2:n taso on pidetty tilassa haluttu aika, käynnistyy tuuletusvaihe. Tämän jakson aikana ilma virtaa laitteen katalysaattoreiden läpi, mikä lyhentää prosessiaikaa.

Tehokas ja turvallinen

Halton Vita VDU-750 voi tuhota jopa kaikkein vastustuskykyisimmät mikro-organismit, kuten bakteerien itiöt. Laitteen automatisoitu toiminta poistaa inhimillisen virheen riskin ja tuottaa johdonmukaisia ja luotettavia tuloksia. Lisäksi menetelmä on materiaaliystävällinen ja turvallinen jopa herkimmille materiaaleille, kuten elektroniikalle.

Tarjoamme myös validointipalvelua, jonka avulla dekontaminaatioprosessi voidaan optimoida.

Helppokäyttöinen ja automatisoitu

Laite on helppokäyttöinen. Sen täysin automatisoitu ohjausjärjestelmä takaa saumattoman toiminnan. Laitteen ohjausjärjestelmä mahdollistaa räätälöidyt integraatiot rakennusautomaation, tuotantokoneiden ja muiden järjestelmien kanssa. Lisäksi järjestelmä kerää tietoja dokumentointia ja verifiointia varten, mikä lisää avoimuutta ja luotettavuutta.

Laitetta voidaan ohjata laitteessa olevalla kosketuspaneelilla tai etänä tabletin kautta.

*Dokumentointi CFR 21 osan 11 mukaisesti.

Säästöt

Laite tarjoaa merkittäviä kustannushyötyjä, sillä se vähentää syklikustannuksia ja mahdollisesti poistaa ulkoistamisen tarpeen. Ajansäästö siitä, että tila on käyttövalmis heti prosessisyklin jälkeen, minimoi seisokkiajan ja parantaa tuottavuutta.

Validoitu

Halton Vita VDU-750 on validoitu useissa kriittisissä ympäristöissä, mikä osoittaa sen tehokkuuden ja monipuolisuuden. HUS Meilahden sairaalassa laitteen käyttöä on testattu leikkaussaleissa, eristyshuoneissa ja potilashuoneissa. Lisäksi se on validoitu Helsingin yliopiston virologian laitoksen BSL-3-laboratoriossa, mikä osoittaa sen kyvyn toimia korkean bioturvallisuustason tiloissa. Lisäksi se on osoittanut tehokkuutensa elintarviketeollisuuden tiloissa taaten  turvallisen ja puhtaan ilman elintarvikkeiden käsittely-ympäristöissä.

Ilmainen lataus

Esite

Halton Vita VDU-750 | Dekontaminaatio ratkaisu

Download

Ota yhteyttä!

Tiimimme odottaa innolla yhteydenottoasi. Soita meille, lähetä sähköpostia tai täytä lomake. Otamme sinuun pian yhteyttä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tarjouksen, ota yhteyttä asiantuntijaamme. Olemme täällä sinua varten.

Yhteydenottolomake

  • Hidden
  • Max. tiedoston koko: 64 MB.